Brand of the VanDrie Group
Marineer de reepjes in een afgedekte kom met de mosterd, tijm, peper en een eetlepel olijfolie voor 2 uur. Marineer de courgette en komkommer in de azijn voor 2 uur. Snij de paprika’s ook in reepjes.
Meng de piccalilly met de mayonaise en slap af met wat azijn van de komkommer/courgette.
Snij de ijsbergsla in tweeën en haal er voorzichtig 4 bladen heel (als kommen) uit. Snij een kwart fijn.
Meng de uitgelekte courgette/komkommer met de sla, paprika en asperges en verdeel over de kommen ijsbergsla. Bak de reepjes in een hete koekenpan ca 3-5 minuten tot ze lekker bruin zijn en breng op smaak met wat zout.
Verdeel over de salades en garneer met de ei plakjes en piccalillysaus.
Vrolijk Pasen!
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film