Brand of the VanDrie Group
Laat de kalfshaas in circa een uur op kamertemperatuur komen. Meng de Japanse mayonaise naar smaak met wasabipasta, een paar druppels sushiazijn en limoensap en doe in een spuitflesje. Schaaf de gewassen radijsjes in flinterdunne plakjes en marineer in wat sushi azijn.
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan tot ze licht gekleurd zijn. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette goed door en breng op smaak. Snij de kalfshaas in dunne plakjes en verdeel over de borden, lepel de vinaigrette er over en garneer de rand met de kiemgroenten en de radijsplakjes.
Maak de sla licht aan met een lepel vinaigrette en verdeel over de borden in toefjes in het midden.
Strooi de sesamzaadjes over het vlees en maak af met dotjes wasabi mayonaise en een paar lepels vinaigrette.
Eet smakelijk!
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film