Brand of the VanDrie Group
Laat het vlees op kamertemperatuur komen, meng het gehakt met de overige ingrediënten voor de vulling en breng op smaak met de kruiden en specerijen.
Snij de borst zo dat je een grote plak krijgt van ca 1 cm dik en verspreid de vulling erover maar laat een rand zonder vulling over voor het eind. Rol in met het eindstuk overlappend zodat er geen vulling uit komt en bind met slagerstouw tot een strakke rollade. Braad aan in een braadslee met een klont boter, voeg wortel, selderij, ui in blokjes toe en blus af met 3 dl bouillon. Stoof in ca 1,5-2 uur net onder het kookpunt gaar.
Laat de rollade even rusten en zeef intussen het stoofvocht en kook in tot een lekkere jus, bind eventueel af en breng op smaak met wat zout en wat citroensap.
Trancheer de rollade, leg de plakken op een schaal en giet de jus er rijkelijk overheen.
Feestschaal voor een feestmaal!
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film