Mexicaanse steak sandwich

4
30 - 60 minuten
kalfsbovenbil
*
bakken
445
Chantal Recepten

Bereidingswijze

Haal het vlees uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Snijd de cherrytomaatjes klein, de ui fijn, pers de teen knoflook en hak ook de verse peterselie. Mix dit samen met wat peper en zout tot een tomatensalsa. Snijd de avocado in dunne plakjes en mik de dikke plak wit brood in de broodrooster.

Bak het kalfsvlees aan beide kanten (rare: 1-2 minuten per kant | medium: 3-3,5 minuten per kant) en verpak in alufolie zodat deze even kan rusten. Smeer de geroosterde boterham in met zure room, leg de avocado hier op en verdeel de tomatensalsa erover. Snijd dan het vlees in (dikke) plakken en leg deze op de tomatensalsa. Strooi er optioneel wat zeezout en peper over en strooi tot slot de stukjes nacho-chips er over.

ENJOY!

Dit recept is gemaakt met Peter's Farm Rosé Beter Leven Kalfsvlees.

 

Ingrediënten:

  • 160 gr kalfsbovenbil
  • 1 dikke plak wit brood (60 gram)
  • 15 gr zure room
  • 25 gr avocado
  • 60 gr cherrytomaatjes
  • 10 gr rode ui
  • Paar blaadjes verse peterselie
  • 0,5 teen knoflook
  • 15 gr nacho-chips

Voedingswaarden

42
11
44

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.