Slow roasted kalfssukade

4
> 60 minuten
kalfssukade
*
BBQ-en

Bereidingswijze

Laat de sukade op kamertemperatuur komen en leg in een kamado (Big Green Egg, Kamado Joe, Bastard, Grill Guru) van 130-140°C en rooster in ca 2 uur gaar.

Wikkel de bol knoflook met wat olijfolie, tijm, zout en peper in aluminiumfolie en pof aan de rand in de kamado voor ca 45 minuten. Was en snij de aardappels en paprika’s in parten, besprenkel met olie en peper en zout op een schaaltje en rooster ca 20-30 minuten.

Besprenkel de asperges met olie, peper en zout en grill 5-10 minuten.

Laat de sukade 10 minuten rusten na het roosteren en snij dan mooie plakken, beetje zout en peper…

Dresseer de groenten op de borden, leg de sukade erop en knijp de knoflook die heerlijk zacht is erover uit, maak af met wat jus naar keuze en wat blaadjes tijm.

Eet smakelijk!

Ingrediënten:

  • 1 stuk van ca 800-1000 gr kalfssukade
  • 2 grote vastkokende aardappelen
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 12 groene asperges
  • 1 bol knoflook
  • 2 takjes tijm
  • olijfolie
  • peper en zout

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.