Brand of the VanDrie Group
Laat de hammer op kamertemperatuur komen. Kook het bier met de appelstroop en wat versgemalen peper in tot de vloeistof licht stroperig begint te worden.
Kwast de marinade goed over het vlees en zet de hammer in een kamado van ca 120°C en rooster in ca 2-3 uur gaar tot het vlees van het bot komt. Lak tussendoor regelmatig in met marinade en draai af en toe.
Wikkel de knolselderij met olijfolie en zout in aluminiumfolie en gaar in de kamado van 150°C voor ca 1 uur. Snij de onderkant eraf en dan an boven naar beneden de schil.
Rooster de uien en tomaatjes met wat olie en breng op smaak.
Zet de hammer op een plak selderij en garneer met de tomaatjes uien en peterselie.
Laat die vrienden maar komen!
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film