Coffee rubbed kalfsspareribs

4
> 60 minuten
kalfssparerib
*
BBQ-en

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten voor de marinade in een pannetje, kook 20 -30 minuten in, zeef en laat even afkoelen. Marineer de spareribs een nacht in de koelkast in de marinade. Rooster in de kamado op 120°C (niet direct boven de hete kolen zodat ze niet verbranden) in 2 uur zacht gaar. Keer en smeer regelmatig in met marinade.

Grill de maiskolven ook in de kamado voor ca 45 minuten en breng op smaak met olie of boter en zout en citroen.

Serveer met een frisse aardappelsalade met augurkjes en bieslook.

Heerlijk voor een zomerse avond!

Ingrediënten:

  • 4 stuks strips kalfssparerib
  • 4 maiskolven

Marinade:

  • 15 gram instant koffie
  • 20 gram geraspte mierikswortel
  • 10 gram geraspte gember
  • 15 gram bruine suiker
  • 2 dl bruin bier
  • 2 teentjes knoflook fijn
  • 10 gram paprika poeder
  • 10 gram zout
  • 20 gram ketchup
  • 15 gram olijfolie

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.