Brand of the VanDrie Group
Laat de kalfsmuis in ca een uur op kamertemperatuur komen. Doe de bouillon in een pan met de wortel, bleekselderij, ui, kruiden en venkelzaad en laat 15 minuten tegen de kook aan trekken.
Meng en mix de ingrediënten voor de saus in een beker met een staafmixer en breng op smaak.
Leg de kalfsmuis in de bouillon zodat deze helemaal onder staat, en laat rond de 90°C in ca 45 minuten tot een uur garen (afhankelijk van dikte en temperatuur, kerntemperatuur van ca 56°C). Haal uit de bouillon en laat in aluminiumfolie ca 10 minuten rusten.
Snij het vlees op de draad in dunne plakjes en verdeel deze over de borden. Leg een rand van micro greens om het vlees en garneer deze met de lente ui, granaatappel en kappertjes. Strooi wat fijngesneden bieslook over het vlees en breng op smaak met peper en zout en lepel als laatste de saus om het gerecht.
Geniet ervan!
Dit recept is gemaakt met Peter's Farm Rosé Beter Leven Kalfsvlees.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film