Brand of the VanDrie Group
Verwarm de olijfolie in een braadpan en kleur hierin de kalfsstaart goudbruin. Neem de staart uit de braadpan en bestrooi ze met zout en peper. Fruit de knoflook, ui, ontbijtspek en kummelzaadjes in de resterende olijfolie zonder te kleuren. Voeg de witte kool toe en fruit dit even mee.
Voeg de staart en de vleesbouillon toe en stoof het geheel, onder gesloten deksel en regelmatig met het stoofvocht bedruipend, in ongeveer 1,5 uur zachtjes gaar. Neem de staart uit de braadpan en houd dit warm. Schep het witte koolmengsel op een bord of schaal en houd het warm. Zeef het stoofvocht en kook het tot de helft in. Leg de staart op de witte kool en schep het stoofvocht rondom.
Lekker met “beetgaar” gekookte lintnoedelen met boter en een mengsel van spruitjes en blokjes knolselderij.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film