Brand of the VanDrie Group
Meng de kalfslever met de tijmblaadjes, peperkorrels en olijfolie en marineer, afgedekt, 2 uur in de koelkast. Haal minstens een half uur voor het grillen uit de koelkast zodat hij op kamertemperatuur kan komen.
Doe de couscous in een kom. Breng de groentebouillon aan de kook, roer de Ras el Hanout erdoor. Bedek de couscous met de groentebouillon en laat hem gaar sudderen. Roer er dan de citroenschil en peterselie door.
Schil de bieten en rasp ze rauw. Meng in een kom met citroensap en walnootolie. Breng op smaak met zout en peper.
Maak de salademix schoon, was en centrifugeer droog. Verwijder de pitjes uit de granaatappel. Verdeel de couscous, bieten en het salademengsel over vier kommen. Strooi het lijnzaad over de bieten.
Haal de lever uit de marinade en rooster op de hete grill op direct vuur gedurende 2 minuten aan elke kant. De kerntemperatuur moet 58-60°C zijn. Haal dan van de grill, snijd in reepjes en breng nu op smaak met zout en peper. Verdeel over de kommen in een centrale strook. Strooi de granaatappelpitjes erover en schik de microgroenten. Eet smakelijk!
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film