Brand of the VanDrie Group
Asperges; ik houd er van! En ik houd er ook van om het niet altijd op de ‘klassieke’ manieren te eten, maar een beetje af te wisselen.
Kook als eerste de eieren en laat deze afkoelen. Kook dan de asperges zoals je dat altijd doet en bak ondertussen de champignons bruin. Wanneer de eieren afgekoeld zijn maak je hier een sausje van door de gekookte eieren te prakken met de Griekse yoghurt, friteslijn, curry, verse peterselie en de kruiden.
Schroei tot slot de kalfshaas rondom dicht (rare: 1-2 minuten per kant | medium: 3 minuten per kant). Verpak de kalfshaas in alufolie voor ca 2 minuten en laat even rusten. Leg vervolgens alles op een bord , strooi eventueel nog wat peterselie over het geheel en geniet!
Deze variant met kalfshaas en het eier-salade-sausje is echt goud!
Bron: Chantal | Recepten
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film