Brand of the VanDrie Group
Snijd dunne plakjes van de kalfslende, leg deze open op rekfolie en bewaar in de ijskast. Snijd een deel van het kalfsvlees tot tartaar en meng met dezelfde hoeveelheid fijngesneden steur. Voeg een beetje gerookte steur toe naar smaak. Maak aan met mascarpone en mayonaise. Breng op smaak met peper, Zeeuws zeezout en fijngesneden geperste caviaar. Snijd de witlof en peer in blokjes en breng op smaak met mayonaise, mascarpone, fijngesneden oesterblad, rock chives en gedroogde zeekraal(zout).
Rol de tartaar op in de plakjes kalfslende en zet een uurtje in de diepvriezer om beter te snijden. Serveer een beetje van de witlofsalade en leg hierop een rolletje tartaar. Garneer met zalmeitjes, oesterblad en rock chives.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film