Kalfsgoulash op z'n Hongaars

4
> 60 minuten
kalfshalsbroodje of kalfsbloemstuk
*
stoven

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een braadpan en bak hierin het ontbijtspek. Voeg het kalfsgoulashvlees en de ui toe, bak alles mooi bruin en breng met zout en peper op smaak. Voeg de tomatenpuree toe en fruit dit even zonder te kleuren. Voeg vleesbouillon, fijngesneden tomaat, paprikapoeder, knoflook en gemalen komijnzaad toe.

Vermeng alles met elkaar en stoof het geheel in ca. 90 minuten, onder gesloten deksel, zachtjes gaar.

Lekker met witte rijst en groene boontjes.

Ingrediënten

  • 500 gram kalfsgoulashvlees
  • 1 eetlepel boter
  • 50 gram ontbijtspek, in blokjes van 5 mm gesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 ui, grof gesneden
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 ontvelde tomaat, fijngesneden
  • 2 eetlepels zoete paprikapoeder
  • 1 deciliter vleesbouillon
  • komijnzaad, gemalen
  • zout en peper uit de molen

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen