Kalfsburger 'vitello tonnato'

4
0 - 30 minuten
kalfslende
***
bakken
Culinaire Saisonnier

Bereidingswijze

Mix voor de saus de mayonaise, kappertjes, ketchup, tonijn en ansjovis met een staafmixer fijn. Snijd het kalfsvlees in reepjes en bak in een pan, kruid af met peper en zout. Bak een reepje van de tonijn in de pan als een tataki.

Besmeer het broodje met olijventapenade en de saus. Beleg met sla en tomaat, het gebakken kalfsvlees en enkele dunne plakjes tonijn en werk af met parmezaanflakes.

Ingrediënten:

  • hamburgerbroodjes
  • 50 g p.p. kalfslende
  • 50 g tonijn pp.
  • rucola
  • tomaat
  • parmezaanflakes
  • olijventapenade
  • 100 g mayonaise
  • 20 g kappertjes
  • 10 g ketchup
  • 40 g tonijn uit blik
  • 10 g ansjovis.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.