Mexicaanse spiesen van kalfslende

4
> 60 minuten
kalfs dikke lende
*
BBQ-en
Mayke | FOCUS & CLICK

Bereidingswijze

Leg de stokken in het water zodat ze niet verbranden tijdens het barbecueën. Snijd de kalfslende in stukken van 2-3 centimeter, doe ze in een kom en marineer de kalfslende met de Mexicaanse kruiden. Snijd ook de groenten in gelijke vierkante stukken van ongeveer 2-3 centimeter. Je kan beginnen met het rijgen van de spiesen.  

Leg de spiesen op de BBQ en grill ze tot het vlees een kerntemperatuur heeft bereikt van 55°C. 

Tip: Serveer de Mexiaanse spiesen met zelfgemaakte guacamole en zure room! 

Eet smakelijk!!

Bron: Mayke | FOCUS & CLICK

Ingrediënten voor de spiesen:

  • 1 stuk kalfs dikke lende
  • 2 avocado’s
  • 3 verschillende kleuren paprika
  • 2 rode uien
  • Mexicaanse kruiden

Ingrediënten Mexicaanse kruiden (mix alle kruiden door elkaar):

  • 2 eetlepels oregano
  • 1 eetlepel gerookte paprikapoeder
  • 1 eetlepel pikante paprikapoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1 theelepel gemalen komijnzaad
  • 1 theelepel korianderpoeder
  • Chilipoeder naar smaak
  • 1/5 theelepel zout

Benodigdheden:

  • BBQ 180°C
  • Satéstokjes voor de spiesen

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen