Nagelhout

4
> 60 minuten
achtermuis
*
vers bereid
Culinaire Saisonnier

Bereidingswijze

Meng de hulpstoffen en pareer de achtermuis. Gebruik 70 g mix per kg vlees. Masseer het vlees goed in met de massa, vacumeer en reserveer 5 weken koel. Haal uit het vacuüm en laat goed drogen tot het gewenste eindproduct. Snijd dun op de snijmachine.

Ingrediënten:

  • 1 stuk achtermuis
  • 400 g kleurzout
  • 150 g grof zeezout
  • 60 g witte muntokpeper
  • 40 g kruid­nagelpoeder
  • 20 g gemalen lavas
  • 10 g majoraan
  • 20 g dextrose

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.