Kalfslende steak wraps met een Italiaans tintje

4
> 60 minuten
Korte lende steak ready
*
BBQ-en
Mayke | FOCUS & CLICK

Bereidingswijze

Bereidingswijze Korte Lende Steak:
Haal de lende steak uit de verpakking, dep het vlees droog en wrijf hem in met de door jou gekozen BBQ rub. Verwarm de BBQ tot 110°C en gril de Lende steak direct aan beide kanten mooi bruin. Leg daarna het vlees indirect op de BBQ en gaar het vlees tot een kerntempratuur van 55°C. Haal de lende steak van de BBQ en laat 5 min rusten met aluminiumfolie er omheen. 

Bereidingswijze chimichurri:
Snij de tomaten doormidden en haal de kern eruit. Doe dit ook bij de komkommer om ervoor te zorgen dat de chimichurri niet te nat wordt. Snij de tomaten, komkommer en rode ui heel fijn en doe dit in een schaal. Snij ook de basilicum en salie fijn. Doe de truffelolie en het sap van de citroen bij het mengsel en breng op smaak met peper en zout. 

Opbouwen wrap:
Gril de groene asperges nog even kort op de BBQ, snij de lente-ui in ringetjes en hak de pistachenoten fijn. Leg wat rucola op de tomatenwraps en leg hier 2 groene gegrilde asperges op. Snij de Lende steak in dunne plakjes en leg hier wat van op de wrap. Top de wrap af met de zelfgemaakte chimichurri, gehakte pistachenoten en wat lente-ui. Rol de wrap op en eetsmakelijk! 

Bron: Mayke | FOCUS & CLICK

Ingrediënten kalfsvlees:

  • 1 stuk Korte lende steak ready
  • Pittige BBQ Rub

Ingrediënten wraps:

  • 6 Tomatenwraps
  • Rucola
  • Groene asperges
  • Pistachenoten
  • Lente-ui

Ingrediënten chimichurri:

  • Halve rode ui
  • Halve komkommer
  • Basilicum
  • Salie
  • 3 Roma tomaten
  • 4 eetlepels truffelolie
  • Sap van een halve citroen
  • Peper & Zout

Keukenbenodigdheden:

  • BBQ
  • Grillpan/ grillplaat
  • Vleesthermometer

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen