Saucijzen in marsalasaus

4
30 - 60 minuten
kalfssaucijs
*
bakken

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de saucijzen rondom, goudbruin en nèt gaar van binnen. Neem de saucijzen uit de pan, bestrooi ze met zout en versgemalen peper en houd ze warm.

Voeg de vleesbouillon en de marsalawijn aan de overgebleven braadboter toe en kook het geheel zachtjes tot de helft in. Klop de klontjes koude boter één voor één met een garde door de jus en breng met zout en peper op smaak.

Lekker met warme aardappelsalade en bloemkool.

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfssaucijs
  • 1 eetlepel boter
  • 1 deciliter vleesbouillon
  • 1 deciliter marsalawijn
  • 100 gram boter, in koude klontjes
  • zout en peper uit de molen

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.