Brand of the VanDrie Group
Haal de tournedos een uur voor de bereiding uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Kook de aardappelen met de knoflook, wat tijm en rozemarijn. Giet af en pureer met boter, rucola, zongedroogde tomaten, pijnboompitten, wat olie van de tomaten en peper en zout naar smaak.
Rooster de cherrytomaten ongeveer 5 minuten met wat olijfolie, peper, zout en tijm in de oven op 180°C.
Verhit een grillpan, strijk met een kwastje een beetje olie op de tournedos en gril ze ongeveer 2 minuten aan elke kant. Zet ze ongeveer 20 minuten op een bakplaat in de oven op 80°C.
Schep de puree in een dresseerring op het bord om een mooie vorm te krijgen en leg de tournedos erop. Maak af met de tomaten en wat jus naar keuze.
Geniet van dit feestje!
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film