Brand of the VanDrie Group
Haal de peeseind een uur voor de bereiding uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Bak het vlees 5-6 minuten bruin in de boter. Voeg water, wortel, ui, bleekselderij, prei en de kruiden toe en dek de pan af met een deksel. Laat ongeveer 2,5-3 uur sudderen tot het vlees zacht is. (Keer het vlees tussendoor een paar keer om). Haal het vlees uit de pan en zeef de bouillon. Laat tot ongeveer 1 dl inkoken en breng op smaak.
Kook de erwten en maïskorrels in ongeveer 6-8 minuten gaar.
Snijd het vlees in porties, bak tot het een knapperig korstje heeft en breng het op smaak.
Warm de rijst op en breng op smaak met peper en zout. Doe het in een kom en leg het vlees erop, serveer met de bouillon, maïskorrels en groene erwten.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film