Brand of the VanDrie Group
Haal de ribeyes een uur voor de bereiding uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Bak de ribeyes 6-8 minuten op middelmatig vuur bruin in boter en breng op smaak.
Kook de zoete aardappels met de knoflook tot ze gaar zijn en giet af. Pureer ze met crème fraîche, citroensap en wat boter tot de gewenste consistentie is bereikt en breng op smaak.
Kook de bonen met de ui in wat boter, de honing en 2 eetlepels water en breng op smaak.
Hak de verse kruiden, meng met een handmixer met de olijfolie tot een egale kruidenolie en breng op smaak met zout.
Schep de puree op een bord, leg daar de snijbonen op en uiteindelijk het vlees met opgerolde rammenas en wat kruidenolie.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film