Kalfsburger met brie en zongedroogde tomaten

4
0 - 30 minuten
Kalfsgehakt
*
bakken
Marigoldtwelve

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en het teentje knoflook.
  2. Meng het gehakt samen met de ui, knoflook en een beetje zout en peper.
  3. Bak het gehakt in olie of boter in de pan goudbruin.
  4. Snijd de Italiaanse bollen doormidden. Beleg de bol met truffel mayonaise, het kalfsgehakt, brie, zongedroogde tomaten en de gemengde rucola sla. 

Eet smakelijk!

Bron: Marigoldtwelve

Kalfsgehakt:

  • Kalfsgehakt
  • 1 gesnipperde ui
  • 1 teentje knoflook
  • zout en peper

Beleg:

  • Italiaanse bollen
  • truffelmayonaise
  • brie
  • gemengde rucola sla
  • zongedroogde tomaten

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen