Rollade uit de braadzak met rode ui en koriander

4
> 60 minuten
kalfsrollade
*
ovengebraad

Bereidingswijze

De gesneden ui en knoflookteentjes in de braadzak leggen en bestrooien met peterselie, koriander, zout en peper. De olijfolie met cajunkruiden vermengen, de rollade hiermee inwrijven, op de uien in de braadzak leggen en bedekken met de plakken limoen. De braadzak met binder dichtbinden, in een ovenschaal leggen en met een vork twee gaatjes in de braadzak prikken.

De schaal in een voorverwarmde oven van 225°C plaatsen en de rollade in ca. 1 uur garen. De rollade uit de zak nemen, afdekken met aluminiumfolie en 10 minuten laten “rusten”. Snijd de rollade met een scherp, niet gekarteld mes in plakken van 1 cm dik en serveer deze met de uien en het braadvocht uit de braadzak.

Lekker met in boter gestoofde worteltjes en aardappels uit de oven.

Ingrediënten

  • 600 gram (voorvlees) kalfsrollade
  • 2 rode uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels peterselie
  • 2 eetlepels verse koriander
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel cajunkruiden
  • zout en versgemalen peper
  • braadzak

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen