Brand of the VanDrie Group
De gesneden ui en knoflookteentjes in de braadzak leggen en bestrooien met peterselie, koriander, zout en peper. De olijfolie met cajunkruiden vermengen, de rollade hiermee inwrijven, op de uien in de braadzak leggen en bedekken met de plakken limoen. De braadzak met binder dichtbinden, in een ovenschaal leggen en met een vork twee gaatjes in de braadzak prikken.
De schaal in een voorverwarmde oven van 225°C plaatsen en de rollade in ca. 1 uur garen. De rollade uit de zak nemen, afdekken met aluminiumfolie en 10 minuten laten “rusten”. Snijd de rollade met een scherp, niet gekarteld mes in plakken van 1 cm dik en serveer deze met de uien en het braadvocht uit de braadzak.
Lekker met in boter gestoofde worteltjes en aardappels uit de oven.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film