Brand of the VanDrie Group
Meng citroenrasp en -sap met ahornsiroop, knoflook, tijm en olijfolie. Leg de biefstukken erin en marineer ze een nacht in de koelkast.
Haal het vlees tijdig uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
Fruit voor de chutney de uien in hete olijfolie gedurende ongeveer 7 minuten. Voeg de suiker, wijn en azijn toe en laat het geheel met het deksel op de pan ongeveer 15 minuten sudderen. Neem het deksel eraf en laat het nog 15 minuten al roerend doorkoken. Roer ten slotte de tijm erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Dep de marinade af en gril de biefstukken op een hete grill of grillpan tot ze heet zijn, ongeveer 4 minuten aan beide kanten. Haal dan van het vuur en laat 3 minuten rusten. Zout en peper en serveer samen met wat chutney en kleurrijke groentespiesjes.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film