Kalfslever van de BBQ

4
0 - 30 minuten
kalfslever
*
BBQ-en

Bereidingswijze

Verwijder eventuele pezen uit de kalfslever. Was en droog de tijm en hak grof. Leg de plakjes kalfslever in de olijfolie, tijm en peper zodat de plakjes bedekt zijn. Laat ongeveer twee uur marineren in de koelkast.

Bestrijk voor het grillen/bbq-en het grillrooster met koolzaadolie. Neem de plakjes kalfslever uit de olie, veeg de resterende kruiden eraf en grill de lever gedurende ongeveer twee minuten aan beide zijden.

Breng pas na het grillen op smaak met zout en serveer direct.

Ingrediënten:

  • 4 plakjes van 180 g kalfslever
  • olijfolie
  • 2 takjes tijm
  • peper van de molen
  • koolzaadolie voor de grill
  • fleur de sel

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.