Vitello tonnato van gerookte tonijn en pulled kalfsvlees met tuinkers

4
0 - 30 minuten
pulled kalfsvlees

*
braden
290

Bereidingswijze

Braad het pulled kalfsvlees met een beetje boter rondom aan in een koekenpan met antiaanbaklaag, laat afkoelen en breng op smaak met peper en zout. Meng de kappertjes, ansjovis en de schil van een halve citroen. Meng fijn met de mayonaise. Was en droog de tuinkers en knip met de schaar enkele stukjes af als decoratie.

Snijd de tonijn in dunne plakjes. Smeer de ansjovis- en kappertjesmayonaise op de plakjes tonijn. Leg een beetje pulled kalfsvlees op de plakjes tonijn en wikkel strak in.

Leg de tonijnrolletjes met de opening naar boven op het bord en leg de bereide tuinkers in de opening.

Ingrediënten:

  • 300 g pulled kalfsvlees

  • 1 el boter

  • zout
  • peper van de molen

  • 1 el kappertjes
  • 1 bio-citroen

  • 1 ansjovis

  • 2 el mayonaise

  • 1 bussel verse tuinkers

  • 200 g tonijn, koud gerookt

Voedingswaarden

1
15
28

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.