Pulled kalfsvlees flammkuchen met kleurrijke paprika

4
30 - 60 minuten
pulled kalfsvlees

*
ovengebraad
797

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 210°C. Het pulled kalfsvlees in een pan met anti-aanbaklaag rondom bruinen en met zout en peper op smaak brengen. 
Ui schillen en in ringen snijden. Paprika wassen, ontpitten en in kleine blokjes snijden. Zure room en slagroom mengen en met zout, peper en paprikapoeder kruiden.

Het flammkuchendeeg uitrollen en in vier rechthoeken van gelijke grootte snijden. Deegstukken op een met bakpapier beklede bakplaat leggen. De room erop uitsmeren en het pulled kalfsvlees eroverheen verdelen. Paprikablokjes met olijfolie mengen en gelijkmatig overheen strooien. De uienringen erbovenop leggen en in voorverwarmde oven op het middelste rek ongeveer 20 minuten bakken.

Serveer direct.

Ingrediënten:

  • 400 g pulled kalfsvlees

  • Zout
  • Peper uit de molen
  • 1 ui
  • 1 gele paprika

  • 1 rode paprika

  • 1 groene paprika

  • 1 beker zure room

  • 1 beker slagroom
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • 500 g flammkuchendeeg
  • Zout
  • Peper
  • 1 el olijfolie

Voedingswaarden

52
34
44

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen