Kalfslonghaas van de grill in pitabrood met groenten en Thousand Island saus
4
0 - 30 minuten
kalfslonghaas
*
grillen
509
Bereidingswijze
De kalfslonghaas netjes doorsnijden. Membraan in het midden uitsnijden en het vlees in een ongeveer 3 cm grote blokjes snijden. Harissapasta in 3 el olijfolie roeren, met het vlees mengen, daarna het vlees op spiesen steken.
De grill voorbereiden voor sterke directe hitte. De kalfsvleesspies aan elke kant ongeveer 1 minuut sterk beginnen te grillen, daarna naar de rand van de grill schuiven. Een grillpan direct boven de gloed plaatsen en verwarmen. Resterende olijfolie eroverheen gieten en de groenten daarin ongeveer 4 minuten al dente grillen. Knoflook onderroeren en met wat zout kruiden.
Het pitabrood doorsnijden en op de grill kort verhitten, daarna wat groenten toevoegen. Het vlees van de spiesen trekken en in de pitatasjes verdelen. In elk tasje wat Thousand Island saus doen en alles direct opdienen.