Steak Tartaar van kalf

4
0 - 30 minuten
kalfsoester
*
vers bereid
205
Chantal Recepten

Bereidingswijze

Snijd de kalfsoester lekker fijn.

Hak de augurkjes, peterselie, sjalot en kappertjes helemaal fijn.

Maak de kwarteleitjes voorzichtig open, en zorg ervoor dat je enkel het eigeel over houdt.

Mik het goed netjes op je bord (voor het idee) en roer vooral alles door elkaar heen als je het gaat eten.

Eet smakelijk!

Bron: Chantal Recepten

Ingrediënten:

  • 160 gr kalfsoester
  • 2 kwartel eitjes
  • 1,5 tl mini augurkjes
  • 1,5 tl kappertjes
  • 1,5 tl sjalot
  • 1 tl verse platte peterselie
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl friteslijn
  • Snufje Zeezout
  • Snufje Zwarte peper

Voedingswaarden

1
6
36

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen