Brand of the VanDrie Group
Blancheer de kalfspoot en spoel onder de kraan goed af. Leg in een pan met het garnituur, kruid met zout en zet onder met water. Laat 8 uur op zacht vuur koken.
Verwijder de botten en snijd de groentegarnituur in brunoise. Meng met het vlees en breng op smaak. Blancheer de little gemblaadjes 1 minuut in gezouten kokend water. Schrik meteen in ijswater en dep droog. Bedek een kommetje met filmfolie. Bekleed met de little gemblaadjes. Vul met het kalfspootmengsel en sluit goed af. Laat 1 nacht in de koeling opstijven.
Verwarm de blinde vink voorzichtig in wat olijfolie en boter onder voortdurend arroseren. Dresseer op bord en lepel de saus rondom. Garneer met de broodcroutons.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film