Brand of the VanDrie Group
Alle ingrediënten voor de marinade in een pan bij een matige temperatuur kort aan de kook brengen, wat indikken. Als de marinade te dik wordt, eventueel wat water bijvoegen. De marinade in een vlakke schotel gieten en de steaks erin leggen, ongeveer 2-4 uur marineren.
De steaks uit de marinade nemen, wat van de marinade afvegen. De rest later als dip opdienen. De steaks op de grill aan elke zijde ca. 6-7 minuten grillen.
De groenten schoonmaken en in middelgrote blokjes snijden. Over de aluminium grillschalen verdelen en de feta erover verkruimelen. Met olijfolie bedruppelen en krachtig kruiden.
De grillschalen eerst enkele minuten in het midden van de grill leggen, daarna naar de rand schuiven en de steaks bereiden. De kaas moet wat smelten en de groenten moeten zacht zijn.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film