Kalfsribeye chimmichurri

4
0 - 30 minuten
kalfsribeye
*
grillen
Culinaire Saissonier

Bereidingswijze

Snijd mooie porties van de ribeye en bak ze aan in boter. Gril ze vervolgens verder op open vuur tot de juiste cuisson.

Draai alle ingrediënten fijn in de mixer voor de chimichurri.

Ingrediënten:

  • geroosterde paprika
  • gegrilde maiskolf
  • bataatpuree

Voor de ribeye:

  • 1 stuk kalfsribeye
  • boter
  • peper
  • zout

Voor de chimichurri:

  • 6 rode peper (rawit)
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 bosje koriander
  • 3 takjes munt
  • 3 bosjes bladpeterselie
  • 4 takjes oregano
  • scheutje rode wijnazijn
  • 3 dl arachideolie

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.