Kalfsspareribs

1
> 60 minuten
kalfspareribs
*
BBQ-en
Culinaire Saissonier

Bereidingswijze

Wrijf de ribs in met de droge rub en gaar enkele uren in een smoker van 140°C.

Het vlees moet nog net aan het bot blijven zitten. Gril ze vervolgens net voor doorgifte nog even op een open vuur en portioneer. Dresseer op bord en serveer er de garnituren bij. Noot van de redactie: dit waren de lekkerste ribs die wij ooit geproefd hadden.

Ingrediënten:

  • kalfspareribs
  • droge rub
  • aardappelsalade
  • gegrilde courgette
  • gepofte tomaatjes
  • ingelegde groenten

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen