Lomo al trapo van kalfshaas

4
30 - 60 minuten
kalfshaas
*
grillen
Culinaire Saissonier

Bereidingswijze

Drenk een keukendoek in rode wijn, leg uit en bestrooi met zeezout en de gedroogde kruiden. Rol hier de kalfshaas in en bind op als een rollade. Gaar de rollade in het open vuur en draai 3 maal om, elke 4 minuten. Haal de rollade uit het vuur, laat rusten en tik de zoutkorst kapot. Snijd in de gewenste porties en garneer met het wit van lente-ui en jalapeno van de gril.

Gaar de polenta in de kippenbouillon en voeg de kaas en de gehakte kruiden toe. Laat uitharden, snijd in blokjes en gril kort. Gaard de tomaatjes in de smoker met wat knoflookolie. Gaar de mergpijp in het open vuur.

Ingrediënten:

  • 1 hele kalfshaas
  • zeezout
  • wit van lente-ui
  • mergpijpen
  • cerisetomaatjes uit de smoker
  • koriander
  • jalapeno
  • rode wijn
  • diverse gedroogde kruiden

Voor de polenta:

  • 700 ml kippenbouillon
  • 150 g polentameel
  • 100 g parmezaanse kaas
  • 30 g verse koriander
  • 15 g platte peterselie
  • 10 g oregano

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.