Gebakken kalfslever met spek en uien

3
0 - 30 minuten
kalfslever
*
bakken

Bereidingswijze

Bestrooi de plakken kalfslever met zout en peper. Druk de lever aan beide kanten in de bloem en klop het overtollige bloem eraf.

Verwarm de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de lever, om en om, mooi bruin, krokant en nèt gaar van binnen. Neem de lever uit de pan en houd ze warm.

Bestrooi de uiringen met de resterende bloem en bak ze achtereenvolgens met de plakjes ontbijtspek in de overgebleven braadboter.

Lekker met stokbrood en een groene salade.

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfslever
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 eetlepel boter
  • 8 plakjes ontbijtspek
  • 2 middelgrote uien, in ringen van ca. 3 mm gesneden
  • zout en peper uit de molen

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.