Brand of the VanDrie Group
Snij de ananas in kleine blokjes. Meng het gehakt met de ananasblokjes en een snuifje kaneelpoeder. Kruid met peper en zout. Draai het gehakt in balletjes van ca. 20 gram per stuk. Blancheer de peultjes kort. Leg ze in ijswater zodat ze hun mooie groene kleur behouden.
Rijg de peultjes in een S-vorm op een bamboeprikker: steek het ene uiteinde van het peultje op een prikker, vervolg met een gehaktballetje en sluit af met het andere uiteinde van het peultje. Gril op een matig vuur en bestrijk eventueel met een weinig glazuur.
Werkwijze glazuur: Snijd het citroengras en de sjalotten fijn en stoof ze. Voeg honing en ketchup toe en blus met de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout en laat inkoken.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film