Brand of the VanDrie Group
Breng de schenkels met water aan de kook. Spoel de schenkels onder koud water af en breng ze dan opnieuw met het water aan de kook. Schuim het water af, voeg de ui, wortel, prei, gekneusde peperkorrels, het laurierblad en de tijm toe en laat alles 4 uur zachtjes trekken.
Kook de asperges, doperwten, snijbonen en lente-uitjes in wat bouillon “beetgaar” en breng met zout en peper op smaak. Verdeel de gare schenkels over 4 soepborden. Giet de bouillon door een fijne zeef en breng met zout en peper op smaak. Rangschik de voorjaarsgroenten over de schenkels, schep de goed warme bouillon rondom de schenkel en garneer met toefjes kervel.
Lekker met versgebakken stokbrood. Serveer apart een theelepeltje voor het merg uit de schenkel.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film