1. Snijd het kalfsvlees in plakken en marineer het vlees met zout, peper en honing. Bak het vlees in olijfolie gaar.
2. Snijd de avocado in blokjes en de wortels in schijfjes. Meng in een grote schaal de gemengde sla, de avocadoblokjes, de wortel en de helft van de granaatappelpitjes. Voeg aan het einde zout en peper naar smaak toe en een scheutje olijfolie. Meng de salade goed door elkaar.
3. Snijd de halloumi in plakjes en bak deze in de pan goudbruin.
4. Doe de gemengde salade op een bord en leg de warme halloumi en het in honing gebakken kalfsvlees bovenop de salade. Maak de salade af met een eetlepel granaatappelpitjes en een klein scheutje olijfolie. Gebruik een zoetzure dressing indien gewenst.
Eet smakelijk!
Bron: Brunchchick
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.
Bekijk hierboven onze film
Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven