Brand of the VanDrie Group
Haal de koteletten minstens 30 minuten voor de bereiding uit de koelkast. Dep het vlees droog met een keukenpapiertje. Verwarm de oven voor op 180°C.
Snij de groenten in grove stukken. Leg de gesneden groenten in een ovenschaal. Strooi de kruiden over de groenten en sprenkel de olijfolie er overheen. Deze schotel dient 45 minuten in de oven te staan. Elke 15 minuten de groente omroeren. Verwarm circa 10 minuten voor de groenten klaar zijn de grillpan en vet hem in met wat olie. Bak de koteletten 6 tot 8 minuten goudbruin.
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken, spoel ze even af en kook ze vervolgens in 7-10 minuten gaar. Giet de aardappelen af en stamp ze tot puree. Rasp de komkommer en laat de komkommer uitlekken in een zeef boven een kom. Als de komkommer uitgelekt is, meng je in een kom de Griekse yoghurt, komkommer, scheutje olijfolie, knoflook en een snufje zout en peper. Zet de Tzatziki in de koelkast totdat je hem gaat gebruiken.
Eet smakelijk!
Bron: By Amber
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film