Brand of the VanDrie Group
1.Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Dep droog en haal de schnitzels eerst door de bloem, klop het overtollige bloem er vanaf. Vervolgens haal je de schnitzels door het ei, laat het even boven het bakje uitdruipen, en haal ze door het paneermeel en druk goed aan.
2. Verwarm 2 koekenpannen op het vuur. Eén grote koekenpan waar de schnitzels in kunnen en 1 wat kleinere voor de eitjes. Verhit in de pan van de schnitzel een klontje boter en een eetlepel olijfolie en in de pan van de eieren een beetje olijfolie.
3. Breek de eitjes en bak ze in de koekenpan, strooi de geraspte kaas en bieslook er overheen. Zo kan de kaas nog een beetje smelten. Bak de schnitzels in 4 a 5 minuten rondom mooi goudbruin en knapperig.
4. Serveer het eitje op de schnitzel en serveer met een groente of salade die je lekker vindt. Wij gingen voor huisgemaakte eiersalade. Geniet ervan!
Bron: Foodaholic
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film