Brand of the VanDrie Group
Meng de reepjes met shoarmakruiden naar smaak en laat een uurtje marineren op het aanrecht zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen. Was en droog de sla en snij fijn, was de tomaten en snij in blokjes. Was en snij de paprika in reepjes, de ui in kwarten en in reepjes en de peper fijn. Meng de yoghurt met de fijngehakte knoflook, de fijngesneden kruiden en breng op smaak met citroensap en peper en zout.
Leg de pitabroodjes ca 5 minuten in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven van 150°C. Snij ze half open en vul ze voor de helft met de sla en tomatenblokjes. Verhit de olie in een wokpan en roerbak het vlees ca 2 minuten. Voeg de rode peper, paprika en ui toe en roerbak nog 3 minuten. Verdeel het vlees over de 4 broodjes en serveer met de saus apart. Lekker met verse frietjes of gebakken aardappeltjes.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film