Brand of the VanDrie Group
Breng een pan met 2 liter water en wat zout aan de kook, voeg de couscous hierin toe en kook in circa 12-15 minuten gaar. Giet de couscous af, spoel met koud water en laat het 1 minuut uitlekken. Snijd de gewassen paprika en courgette in blokjes en roerbak kort. Was de tomaatjes, snij in kwarten en meng de groenten door de couscous. Breng op smaak met de olijfolie, citroensap, ras el hanout, peper en zout. Snij de romanesco in roosjes en was deze.
Kook de gewassen linzen in ruim water met zout in circa 15 minuten gaar. Giet de linzen af en breng op smaak met 25 gram boter, peper en zout. Bak ondertussen de saucijzen in de zonnebloemolie rondom in ca 8-10 minuten gaar en goudbruin. Kook de gewassen romanesco roosjes beetgaar in kokend water en breng op smaak met een lepel boter en peper en zout. Haal de saucijzen uit de pan en bak de gesnipperde uitjes kort aan en meng met de linzen.
Serveer de saucijzen op de linzen met de couscous salade gegarneerd met gesneden olijfjes en de romanesco ernaast.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film