Schnitzel met truffelpasta en oesterzwammen

2
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
bakken
Jessie - Brunchchick

Bereidingswijze

1. Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Dep droog en snij het vlees in stukjes. Peper en zout het vlees en marineer het vlees daarna in wat balsamico. Laat een paar minuten staan.

2. Kook de speltpasta met een bouillonblokje gaar en giet het water af zodra de pasta klaar is. Doe een klein scheutje olijfolie bij de pasta, om te voorkomen dat deze aan elkaar gaat plakken.

3. Bak in een pan de oesterzwammen in een klein beetje olijfolie en breng op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden. Bak in een andere pan het vlees in een beetje bakboter gaar. Doe nog een scheutje balsamico over het vlees, dan krijgt het extra veel smaak!

4. Doe de pasta bij de oesterzwammen en roer even door elkaar. Doe er dan 3 theelepels truffel tapenade en parmezaanse kaas naar wens bij en meng dit goed door elkaar. Breng op smaak met zout, peper en nog wat Italiaanse kruiden.

5. Schep de pasta op een bord, voeg een handje rucola toe en leg de stukjes vlees op de rucola. Maak het bord helemaal af met wat extra balsamico.

Smakelijk eten!

Ingrediënten:

  • 200 gram kalfsschnitzel
  • 200 gram speltpasta
  • Truffel tapenade
  • Doosje oesterzwammen
  • Een handje rucola
  • Balsamico
  • Parmezaanse kaas
  • Italiaanse kruiden
  • Olijfolie
  • Zout en peper naar smaak

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.