Brand of the VanDrie Group
1.Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de ham ook in reepjes. Bestrooi het vlees met peper en zout.
2. Verwarm de helft van de boter in een hapjespan. Strooi de bloem over het vlees en bak dit niet te snel gaar en mooi van kleur aan beide kanten. Neem dan het vlees uit de pan.
3. Verwarm de rest van de boter in diezelfde pan. Doe daar de champignons, peterselie en de ham in. Bak het, terwijl je het geregeld omschept, goed door.
4. Roer de maizena met wat bouillon tot een papje. Giet de rest van de bouillon bij het vlees. Laat het koken en vervolgens binden met het maizena papje.
5. Roer het geheel goed door en leg het vlees in de saus, laat het daarin nog 5 tot 10 minuten stoven.
Proef het saus en voeg naar smaak nog wat peper en zout toe.
Geniet ervan!
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film