Schnitzel in truffelmarinade met citroen en courgettepasta

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzels
**
bakken

Bereidingswijze

Haal de schnitzels in truffelmarinade uit de koelkast en laat ze voor het bakken op kamertemperatuur komen. Kook ondertussen de macaroni beetgaar, giet het water af en houd even onder de koude kraan. Was de citroen in warm water, droog hem af en rasp de schil fijn. Snijd de citroen doormidden. Knijp het sap uit één helft en snijd de andere helft in vier dunne plakjes, die je vervolgens opnieuw doormidden snijdt.

Bak de schnitzels aan elke kant voor drie minuten in het mengsel van olie en boter. Bak de courgetteplakken en de knoflook zachtjes in olijfolie. Voeg de citroenschil en het citroensap toe. Voeg de macaroni toe en laat het al roerend meeverwarmen. Voeg tenslotte de peterselie en de geraspte kaas toe en breng op smaak met zout en peper. Plaats de gebakken schnitzelfs op warme borden.

Garneer met de plakjes citroen. Serveer direct met de citroen en de courgettepasta.

Ingrediënten:

  • 4 stuks (in truffelmarinade) kalfsschnitzels
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 1 eetlepel boter

Voor de citroen en courgettepasta:

  • 300 g macaroni
  • 2 teentjes knoflook gesneden
  • 1 citroen
  • 300 g courgette
  • 100 g parmezaan
  • 1 takje peterselie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout
  • Vers gemalen peper

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.