Brand of the VanDrie Group
Gril het spierstuk in zijn geheel in de kamado van ca 150°C voor 1-1,5 uur tot een kern van 56°C, en breng op smaak met peper en zout. Pof de knoflookbollen ca 45 minuten in de Kamado BBQ.
Was de zoete aardappel, snij in blokjes, leg in aluminiumfolie met de champignons, wat olie, peper en zout en grill in de Kamado BBQ voor ca 10 minuten en breng op smaak met wat citroensap en thijm. Gril de paprikaatjes voor ca 15 minuten en besprenkel met wat olijfolie en peper en zout.
Laat het vlees 10 minuten rusten, snij plakken op de vleesdraad en serveer met de knoflook in de breedte doormidden gesneden, de groenten en aardappel. De knoflookpulp is heerlijk om over het vlees te smeren.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film