Entrecote met bloemkool en een bietenvariatie

4
> 60 minuten
kalfsentrecote, kalfsjus
*
BBQ-en

Bereidingswijze

Gril de bieten in zijn geheel in de Kamado BBQ op 150°C voor ca 45 minuten afhankelijk van de grootte tot ze gaar zijn. Gril de bloemkoolroosjes voor ca 10 minuten.

Gril de entrecotes in een Kamado van 200°C voor 3-4 minuten per kant tot gewenste garing en breng op smaak met peper en zout.

Pel de bietjes en snij in kwarten, breng met de bloemkool in een kom op smaak met olijfolie, peper en zout, dresseer op de borden en leg de entrecotes erop en serveer met kalfsjus.

Ingrediënten:

  • 4 stuks van 180 gr kalfsentrecote
  • 2 rode bieten
  • 2 gele bieten
  • 2 chioggia bieten
  • 12 bloemkoolroosjes gewassen
  • kalfsjus
  • olijfolie
  • peper/ zout naar smaak

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.