Burger met saus van avocado, gekarameliseerde ui en tonijn

4
30 - 60 minuten
kalfsgehakt
*
bakken

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de mosterd, tomatenpuree, worcestersaus, zout en peper. Vorm er met de handen burgers van en laat ze in de koelkast rusten.

Bak het vlees in de koekenpan met een beetje olie: bak naar wens. Karamelliseer de ui in een pannetje met water, een eetlepel suiker, zout, balsamico-azijn, een scheutje extra vergine olijfolie, water en laat 10/15 minuten op laag vuur pruttelen.

Maak de avocado schoon en maal hem fijn met de lime, munt, basilicum en olie.Snijd een mozzarella in vier plakken.

Maak de burger op door er de avocadosaus, de gekaramelliseerde ui, de mozzarella en de tonijn.

Ingrediënten:

  • 600 g kalfsgehakt
  • 30 g mosterd
  • 10 g tomatenpuree
  • worcestersaus
  • zout en peper naar behoefte

Voor de avocadosaus:

  • 1 avocado
  • limoensap
  • munt
  • basilicum
  • extra vergine olijfolie

Voor de gekarameliseerde ui:

  • 1 rode ui
  • suiker
  • balsamico-azijn
  • extra vergine olijfolie

Voor de andere toevoegingen:

  • 4 plakjes mozzarella
  • tonijn op olie

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen