Sukade

4
> 60 minuten
kalfssukade
*
ovengebraad
971

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 80°C. Verwijder eventuele pezen van het sukadestuk. Bak het vlees rondom aan in olie en laat in de oven verder garen. Neem het vlees uit de oven wanneer de kerntemperatuur 70°C is, wikkel het in aluminiumfolie en laat vijf minuten rusten. Daarna kruiden en in plakken snijden.

Past perfect bij gegrilde seizoensgroente.

Ingrediënten:

  • 800 gr kalfssukade
  • Zeezout

  • Peper uit de molen
  • Plantaardige olie voor het aanbraden

Voedingswaarden

8
40

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.