Brand of the VanDrie Group
Haal een half uur voor bereiding het vlees uit de koeling en laat op temperatuur komen. Dep het vlees droog en snijd op de draad in reepjes. Marineer de reepjes in de olie en sojasaus. Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadlijsten en hak het fijn.
Schil de gember en snijd in kleine stukjes. Haal de blaadjes Koriander van de steeltjes. Hak eventueel fijn. Verwarm een koekenpan met anti aanbaklaag voor op middelmatig vuur. Bereid ondertussen de noedels volgens instructie.
Bak de helft reepjes om en om in circa 4 minuten bruin, haal het uit de pan en houd het warm. Bak de andere helft van de reepjes zoals hiervoor omschreven. Doe alle reepjes in de pan en voeg de peper en gember toe en roerbak kort. Voeg net voor het serveren de oestersaus toe en roer de noedels erdoor. Proef of het op smaak is, eventueel extra oestersaus toevoegen. Garneer het met de Koriander en serveer direct.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film